BGB News

Les Minivacances amb Barcelona Guide Bureau

Wednesday, August 12, 2020 09:55

Les Minivacances amb Barcelona Guide Bureau

A Barcelona Guide Bureau estem creant noves experiències perquè disfrutis del que Catalunya té per oferir-te.

Les nostres Minivacances són sortides de 2 i 3 dies on podràs descobrir diferents llocs de Catalunya amb tota la comoditat de gaudir d’un pack ja organitzat amb activitats de qualitat.

Descansaràs del bullici de ciutat desconnectant del soroll de cotxes ja que totes les nostres destinacions són en entorns naturals.

Per aquestes activitats ens hem volgut centrar en promoure el producte local de cada zona, la vida tranquil·la de comarca, la naturalesa i l’eco turisme.

Tenim propostes diferents que et faran obrir tots els sentits. Paquets que inclouen tastos de xocolata, caves, vins, olis… paquets que et faran desconnectar en entorn naturals on podràs fer activitats com banys de bosc, sortides amb globus o passejades guiades pel parc natural de la Garrotxa. Cada paquet d’ferirà una activitat a un lloc diferent.

L’equip de BGB hem viatjat personalment a tots els llocs proposats per assegurar-nos de que cada hotel, casa rural, celler i excursió compleixen les normes de protocol contra el COVID-19 imposades pel govern i per certificar que tots els llocs son de qualitat i d’interès.

Pots conèixer totes les opcions a: https://www.barcelonaguidebureau.com/ca/tours-privats-i-transfers/